Boriana Net
       boriananet.comНачало arrow Телевизия arrow Описание на услугата


ОПИСАНИЕ    |    ЦЕНИ    |    ОБЩИ УСЛОВИЯЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ „БОРЯНА” ВИЖ РАЗЛИКАТА

Цифровата телевизия дава възможност за несравнимо по-високо качество и повече на брой телевизионни канали. Абонатите на Цифрова телевизия „Боряна” могат да гледат над 80 програми с разнообразно съдържание и да слушат над 20 топ радиостанции. Програмите, включени в цифровия пакет са подбрани измежду най-популярните телевизионни канали. В него има по-голям избор на филмови, спортни, новинарски, научнопопулярни, музикални и детски програми. Добавени са и програми от жанровете лов и риболов както и забавление за възрастни.

Цифровата телевизия предоставя и допълнителни услуги като програмен наръчник EPG, който дава информация за начало и край на предаване, програма по часове, жанрово разнообразие и допълнителна информация, родителски контрол – опция позволяваща блокиране на програми с определено съдържание, неподходящо за деца, любими и предпочитани канали възможност за подредба на телевизионни програми по жанрове и много други.

Единственото, от което имате нужда, за да гледате Цифрова Телевизия е интуитивен и лесен за управление цифров приемник, с който услугата се приема и на обикновен телевизор. Абонатите на Цифрова телевизия „Боряна” получават безплатно за ползване цифров приемник. Функциите на приемника за картина в картината, мозайка от програми, увеличаване на картината, стоп кадър и допълнителните приложения игри, календар и калкулатор правят услугата още по-атрактивна. При съвременните телевизори с вграден цифров кабелен тунер има възможност за ползване на услугата с декодиращ модул, без да се налага монтирането на допълнителен цифров приемник. Абонатите на Цифрова телевизия "Боряна" получават декодиращия модул безплатно.

Желаещите да се запознаят с услугите, условията и цените могат да направят това всеки работен ден от 9:00 до 17:30 часа във фоайето на Цифрова телевизия „Боряна”.

Услугата „Кабелна телевизия” включва 46 телевизионни канала и е с месечна абонаментна такса от 14,00 лв.

Месечната абонаментна такса за услугата „Цифрова телевизия” е 19,80 лв. Услугата „Цифрова телевизия” включва в себе си услугата „Кабелна телевизия”, която може да бъде приемана и на втори телевизионен приемник.

Цифрова телевизия „БОРЯНА” предлага няколко услуги в пакет, които намаляват месечния разход за телевизия и интернет. Отстъпките за пакети услуги се предлагат само при сключване на договор от едно лице.ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА УСЛСУГАТА „ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ”

1. Какви са условията за включване на услугата?
За да станете абонат на услугата „Цифрова телевизия” е необходимо да сключите договор на касата на телевизията. Подробна информация относно условията за включване и месечните такси можете да откриете тук или на телефони 7 52 51 и 088 9 34 34 35. Настоящите абонати на услугата „Кабелна телевизия” могат да получат услугата „Цифрова телевизия” след обаждане на телефони 7 52 51 и 088 9 34 34 35.

2. Трябва ли да се инсталира допълнително устройство на телевизора ми?
Към телевизора се монтира цифров приемник с карта за условен достъп. При телевизори с вграден цифров кабелен тунер има възможност за ползване на услугата с декодиращ модул.

3. Какви са условията да получа цифров приемник или декодиращ модул за услугата?
След сключване на договор цифровият приемник или декодиращ модул се предоставят безплатно за срока на ползване.

4. Какъв телевизионен приемник е подходящ за приемане на услугата?
Всеки телевизор, който има стандартни видео и аудио входове – с евробукса (скарт) и чинч или вграден цифров DVB-C кабелен тунер.

5. Мога ли да получа цифров приемник или декодиращ модул за втори и трети телевизор?
Срещу договор за ползване и заплащане на месечна такса за всеки цифров приемник или декодиращ модул.

6. Мога ли да ползвам услугата „Кабелен интернет” без абонамент за услугата „Кабелна” или „Цифрова телевизия”?
Услугата „Кабелен интернет” се предоставя само след включен абонамент за услугата „Кабелна” или „Цифрова телевизия”. Договор за услугата „Кабелен интернет” се подписва само от титуляра на услугата „Кабелна” или „Цифрова телевизия”, където ще бъде предоставена услугата „Кабелен интернет”.
  Boriana Company