и

Boriana Net
       boriananet.com



Начало arrow Архив Промоции



Спорт на MAX през новия сезон
с Цифрова телевизия "Боряна"

от 16 Септември до 30 Ноември 2019 г.


БЕЗПЛАТНО

МАХ Sport Plus
за първите два месеца*

+

ПОДАРЪК

Diema Extra
безплатен тест за първите два месеца

* при сключване на 12 месечен договор за пакет MAX Sport Plus.

Промоционална цена от 0,00 лв. на пакет "МАХ Sport Plus" за първите два месеца e валидна за нови и настоящи абонати, с безсрочни или срочни договори на услугата цифрова телевизия, чиито допълнителни споразумения за пакет "МАХ Sport Plus" изтичат до 30.11.2019 г. След изтичането на промоционалния период от 2 месеца се прилага стандартната цена за пакет "МАХ Sport Plus" от 5,99 лв.

В промоцията е включен тестов период от два месеца на пакет Диема Екстра. През тестовия период абонатът не дължи заплащане. За да продължи използването на пакет Диема Екстра абонатът трябва да подаде заявка на касата на Цифрова телевизия "Боряна" преди изтичането на тестовия период. Ако абонатът одобри ползването на пакет Диема Екстра заплаща стандартната цена за услугата от 7,99 лв. на месец след изтичането на тестовия период. В противен случай се счита, че след изтичането на тестовия период абоната се отказва от услугата. Всички цени са с включен ДДС.

За повече информация се обръщайте на касата на Цифрова телевизия „Боряна“, на тел.: 0676 7 52 51, моб. тел.: 088 9 34 34 35.



  Boriana Company